Privacyverklaring website

Overzicht

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 4 september 2020. Telkens wanneer deze Verklaring op materiële wijze wordt gewijzigd, zullen we een samenvatting geven van de belangrijkste wijzigingen op onze website.
 
Deze privacyverklaring is gericht aan alle internetgebruikers, inclusief gebruikers die ook klant zijn, sollicitanten en investeerders. Lees deze privacyverklaring zorgvuldig door, want hierin wordt uiteengezet hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken.

Wie zijn "wij" ("Isocab By Kingspan", "ons" of "onze")?

Wij zijn Isocab By Kingspan. We hebben een website www.isocab.com

Wanneer u onze website www.isocab.com gebruikt, treden wij op als verwerkingsverantwoordelijke van uw persoonlijke informatie die via de website wordt verzameld of verkregen.

Isocab By Kingspan en Kingspan Holdings Ireland Limited zijn afzonderlijke, onafhankelijke gegevensbeheerders en wanneer zij uw persoonsgegevens verwerken, zullen ze dit op een aparte, onafhankelijke basis en voor hun eigen doeleinden doen. We leggen elk van de doeleinden in deze privacyverklaring uit. Dit betekent dat elke gegevensbeheerder afzonderlijk verantwoordelijk is voor het naleven van de verplichtingen van een verantwoordelijke onder de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.

Klik hier om toegang te krijgen tot een lijst van elk van de gegevensbeheerders en hun contactgegevens.

Als u uw rechten als betrokkene wilt uitoefenen (zoals hieronder beschreven in deze privacyverklaring), neem dan contact op met Isocab By Kingspan, of neem contact op met Kingspan Group als dat gemakkelijker voor u is, die uw instructies zal volgen om te verzenden uw verzoek aan de relevante gegevensbeheerder.

We gebruiken uw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden. Raadpleeg het gedeelte "Marketing" verderop in deze kennisgeving voor meer informatie over hoe we uw informatie gebruiken voor marketingdoeleinden.

Waar nodig, of als u daar toestemming voor geeft, delen wij uw persoonsgegevens met andere entiteiten en derde partijen. Voor meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens delen, raadpleegt u de sectie "Met wie delen we uw gegevens?" sectie verderop in dit bericht.

Het is belangrijk dat u ons alleen uw eigen persoonlijke informatie verstrekt en ervoor zorgt dat de persoonlijke informatie die u verstrekt correct en up-to-date is. Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor eventuele onnauwkeurige persoonlijke informatie van derden of valse persoonlijke informatie die u ons verstrekt.

Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, neem dan contact op met uw relevante gegevensbeheerder.

In onze Algemene voorwaarden voor het gebruik van de website wordt uitgelegd op welke voorwaarden u onze website, www.isocab.com, mag gebruiken, die een toegangspoort biedt tot onze producten en diensten, evenals tal van andere nuttige informatie.

Over ons

Isocab By Kingspan is een bedrijf dat eigendom is van Kingspan Group. Kingspan Group is de wereldleider in hoogwaardige isolatie- en bouwtechnologieën.

We hebben een website www.isocab.com die eigendom is van Isocab By Kingspan. Wanneer u onze website www.isocab.com gebruikt, treedt Isocab By Kingspan op als verwerkingsverantwoordelijke van uw persoonlijke informatie die via de website wordt verzameld of verkregen. Als u een andere website gebruikt die eigendom is van Kingspan Group, worden uw persoonlijke gegevens onafhankelijk verwerkt door het relevante bedrijf dat eigenaar is van die website in dat land.

Isocab By Kingspan is een onafhankelijke gegevensbeheerder, wanneer zij uw persoonlijke gegevens verwerken, zullen ze dit op een afzonderlijke, onafhankelijke basis en voor hun eigen doeleinden doen. Dit wordt hieronder in meer detail uitgelegd, in de secties "Welke informatie we verzamelen" en "Wat doen we met uw persoonlijke informatie".

Klik hier om toegang te krijgen tot een lijst met gegevensbeheerders en hun contactgegevens.
 
We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen door deze pagina bij te werken. We raden u aan deze pagina van tijd tot tijd te controleren om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met eventuele wijzigingen. Als deze wijzigingen echter een materiële impact hebben op de manier waarop we uw persoonsgegevens verwerken, zullen we een samenvatting van de belangrijkste wijzigingen op onze website plaatsen.

Nuttige woorden
 
"Persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens / uw informatie / uw gegevens" is informatie met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare persoon. Dit omvat informatie zoals telefoonnummers, namen, adressen, e-mailadressen, foto's, spraakopnamen. Het zal ook meningsuitingen en indicaties van intenties over betrokkenen (en hun eigen meningsuitingen / intenties) bevatten. Het heeft ook betrekking op informatie die op zichzelf niet iemand identificeert, maar die hem wel zou kunnen identificeren als deze wordt gecombineerd met andere informatie waarover we beschikken of die we in de toekomst waarschijnlijk zullen hebben;
 
"Kingspan Group" betekent Kingspan Holdings (Ireland) Limited;
 
"Isocab By Kingspan / wij / ons / onze" betekent Isocab By Kingspan.
 
"U / uw" betekent alle websitegebruikers. Dit kunnen gebruikers zijn die klant zijn, potentiële klanten, investeerders, potentiële investeerders of sollicitanten.
 
Welke informatie verzamelen we?
 
Wanneer u deze website gebruikt, en onder voorbehoud van uw toestemming voor het gebruik van cookies, waar relevant, zullen we het volgende registreren:
 
  • de delen van de website die u bezoekt;
  • uw taalvoorkeuren;
  • de campagne / URL van waaruit u op de website bent gekomen;
  • uw activiteit op de website, zoals bekeken producten, bronnen die u downloadt en alle informatie die u ons verstrekt, inclusief transcripties van alle communicatie met u via online chat;
  • informatie over uw computer, zoals welke browser u gebruikt, uw netwerklocatie en het type verbinding dat u gebruikt (bijv. Breedband, ADSL, etc.) en uw IP-adres; en technische en andere informatie die u niet persoonlijk identificeert.
 
Dit doen we door middel van cookies. Zie ons document over Cookiebeleid en -controle voor meer informatie over wat een cookie is, hoe we ze op onze website gebruiken en hoe u bepaalde cookies kunt deactiveren.
 
Wanneer u, naast andere activiteiten, een gebruikersaccount aanmaakt, een online aanvraag indient, informatie bij ons aanvraagt, u registreert voor een nieuwsbrief of zich registreert voor een evenement, kunnen we naast dergelijke aanvullende informatie ook enkele of alle van de volgende informatie vragen zoals u zich eventueel kunt aanmelden:
 
  • uw naam;
  • account wachtwoord;
  • rol;
  • Bedrijfsnaam;
  • e-mailadres;
  • postadres;
  • telefoon nummer; en
  • Naam van het project.
 
Zodra u uw gebruikersaccount aanmaakt en inlogt, of informatie verstrekt via onze website, zullen we weten wie u bent en erkent u dat uw activiteiten op deze website en informatie over u en / of uw bedrijf kunnen worden geregistreerd op onze systemen, die omvat cloudgebaseerde systemen.
 
Sommige verplichte informatie is vereist en u ziet dat aangegeven met een sterretje (*), maar andere informatie is optioneel. Alle aanvullende informatie helpt ons om op uw vraag te reageren. Als u geen verplichte informatie verstrekt, kunnen we weigeren om in te gaan op het verzoek waarvoor deze informatie werd gevraagd.
 
Als u een van onze websitegebruikers bent die informatie via onze website indient, zullen we de informatie over u verwerken die in de bovenstaande opsommingstekens is gemarkeerd.
 
Wat doen we met de informatie die we verzamelen?

In deze tabel hebben we de doeleinden waarvoor we uw persoonlijke gegevens gebruiken en wie uw gegevens voor elk doel gebruiken, samengevat:

 
We gebruiken uw gegevens om: Uw gegevensbeheerder is:
Beheer de website, zodat we:
  • schendingen van de wet of het websitebeleid onderzoeken;
  • mogelijke inbreuken op onze systemen en netwerken of systemen en netwerken van derden onderzoeken;
  • u voorzien en ontwikkelen van de website;
  • u indien nodig een gebruikersaccount verstrekken; en
• update uw contactgegevens op onze systemen.
Isocab By Kingspan wanneer u www.isocab.com gebruikt
 
 
  •  Reageer op uw vragen over:
  • Wervingsmogelijkheden
  • Alle aan Isocab By Kingspan gerelateerde vragen
 
 
Reageer op mediavragen
 
 
 
Reageer op uw vragen:
  • Geleid naar een ander Kingspan-bedrijf
  • Verzonden via online chat
Isocab door Kingspan of Kingspan Group
Plaats cookies en andere trackingtools op uw apparaat om nuttige of strikt noodzakelijke informatie te verzamelen (zoals uitgelegd in ons Cookiebeleid & Controle-document dat hier beschikbaar is) Isocab door Kingspan
Behandel uw vragen en stuur ze naar Isocab By Kingspan Kingspan Group is alleen de gegevensbeheerder om te controleren naar welk bedrijf, bijvoorbeeld Isocab By Kingspan u de aanvraag wilt verzenden. Isocab By Kingspan is uw gegevensbeheerder bij ontvangst van de aanvraag.
Leef het servicecontract na dat u met ons heeft afgesloten Isocab door Kingspan
Om u marketingcommunicatie te sturen, retargeting-marketingactiviteiten uit te voeren, uw informatie te delen met andere Kingspan-bedrijven of derden (als u daarvoor toestemming geeft) voor marketingdoeleinden. Zie het gedeelte "Marketing" hieronder voor meer informatie. Isocab By Kingspan of het relevante Kingspan-bedrijf aan wie u toestemming hebt gegeven of met wie u zaken doet.
Om te voldoen aan een wettelijke verplichting Isocab door Kingspan
Om sollicitaties te beheren Isocab door Kingspan
Om informatie te verstrekken aan en te communiceren met investeerders Isocab door Kingspan
 
Juridische grondslagen voor verwerking
 
De rechtsgrondslagen waarop wij uw persoonsgegevens verwerken zijn:
  • Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke of regelgevende verplichting die op ons van toepassing is;
  • Noodzakelijk voor de uitvoering van een contract met u of om op uw verzoek stappen te ondernemen voorafgaand aan het aangaan van een contract met u;
  • Noodzakelijk voor onze legitieme belangen. Bijvoorbeeld:
 
  • bij het vermarkten en promoten van onze producten en diensten en bij het zakendoen op een verantwoorde en commercieel voorzichtige manier; of
  • wanneer Kingspan Group een verzoek ontvangt dat bedoeld is om naar Isocab By Kingspan te worden verzonden, is het in het belang van Kingspan Group om u de best mogelijke service te bieden, dus het zal het verzoek voor u naar Isocab By Kingspan sturen, in plaats van u te vragen om het opnieuw te verzenden.
 
We zullen uw persoonlijke gegevens niet voor deze doeleinden verwerken als dergelijke legitieme belangen zwaarder wegen dan uw eigen belangen, rechten en vrijheden; of in beperkte omstandigheden hebt u toestemming gegeven voor de verwerking van uw persoonsgegevens, bijvoorbeeld om marketingcommunicatie van derden te ontvangen of om toestemming te geven voor het gebruik van Isocab By Kingspan of cookies van derden.

Marketing
 
We willen u informatie verstrekken over de producten en diensten van Isocab By Kingspan, en andere informatie van Isocab By Kingspan, waarvan wij denken dat u deze wellicht interessant vindt. We kunnen u dergelijke informatie per post, e-mail en / of telefoon sturen als u daarmee instemt.
 
Met uw uitdrukkelijke toestemming zullen we externe organisaties gebruiken om Isocab By Kingspan aanbiedingen en marketingcommunicatie naar u te sturen. Om dit te doen, zullen zij ofwel rechtstreeks informatie van u verzamelen, ofwel zullen wij uw persoonlijke gegevens anderszins aan hen verstrekken. Deze externe organisaties zijn onder meer aannemers, handelaars, distributeurs, detailhandelaren en andere dienstverleners buiten Isocab By Kingspan. Wanneer we samenwerken met externe providers, beslissen we hoe we uw persoonlijke gegevens samen gebruiken en zijn we allebei verantwoordelijk voor het naleven van de wet. Als u vragen heeft over de verwerking van uw gegevens voor marketingdoeleinden, neem dan contact op met de betreffende gegevensbeheerder. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor meer informatie over onze externe providers en hun gebruik van persoonlijke gegevens voor marketingdoeleinden.
 
U kunt zich op elk moment afmelden voor het ontvangen van marketingcommunicatie. Als u marketingcommunicatie van Isocab By Kingspan heeft ontvangen en besluit dat u deze niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich afmelden via een e-maillink of op een andere manier die we aan u kunnen meedelen.

Met wie delen we uw gegevens?
 
Isocab By Kingspan deelt uw persoonlijke gegevens met Kingspan Group omdat Kingspan Group eigenaar is van de wereldwijde website.
 
We kunnen uw persoonlijke gegevens bekendmaken aan derden in uw land en in andere landen dan uw eigen land, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.
 
Als we uw uitdrukkelijke toestemming hebben, kunnen we uw persoonlijke gegevens verstrekken aan externe organisaties (dwz aan aannemers, handelaars, distributeurs, detailhandelaren, mediabureaus en serviceproviders buiten Isocab By Kingspan) zodat zij contact met u kunnen opnemen over hun promoties, diensten, evenementen en andere activiteiten met betrekking tot de producten en diensten van Isocab By Kingspan zonder toestemming van u zelf te hebben verkregen. Een voorbeeld hiervan is een provider die cookies op uw apparaat plaatst om informatie over onze producten en diensten voor u te personaliseren.
 
Aangezien we een wereldwijde entiteit zijn, kunnen de landen waarnaar uw persoonlijke gegevens worden verzonden / geopend een andere standaard van gegevensbescherming hebben dan het land waarin u zich bevindt. We hebben echter voorzorgsmaatregelen en adequate maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw informatie voldoende wordt beschermd en dat we ons aan de wet houden. Als u meer wilt weten over de bescherming die we hebben ingevoerd om uw informatie veilig te houden, neem dan contact op met Isocab By Kingspan of Kingspan Group. Een lijst met gegevensbeheerders en hun contactgegevens is hier te vinden.
 
Waar organisaties buiten Isocab By Kingspan u namens ons een service verlenen of ons helpen de service aan u te verlenen (bijv. U een stuk literatuur sturen dat u bij ons hebt aangevraagd of ons helpen te reageren op uw verzoek met betrekking tot de technische werking van de website) of om ons professioneel advies te geven, kunnen we uw persoonlijke informatie delen met die organisaties die de informatie alleen zullen gebruiken om de relevante service te verlenen. We behouden echter de controle over uw persoonlijke informatie en elke externe serviceprovider die we gebruiken, moet handelen in overeenstemming met onze instructies en de vertrouwelijkheid en veiligheid van de persoonlijke informatie waar nodig beschermen.
 
We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met een koper of potentiële koper van ons bedrijf.
 
We kunnen uw persoonlijke gegevens bekendmaken aan derden, hun agenten en professionele adviseurs, onder voorbehoud van vertrouwelijkheidsverplichtingen, met het oog op een due diligence-oefening door derden in verband met een voorgestelde fusie, overname, reorganisatie of overdracht van enig onderdeel van ons bedrijf en aan elke persoon die voorstelt deel te nemen aan een dergelijke regeling, of deze bevordert, onderschrijft of beheert.
 
In sommige omstandigheden is het mogelijk dat we uw persoonlijke gegevens wettelijk moeten vrijgeven, omdat een rechtbank, de politie of een andere wetshandhavingsinstantie ons hierom heeft gevraagd.
 
Bewaring van uw gegevens
 
We bewaren uw persoonlijke gegevens alleen zo lang als nodig is om uw persoonlijke gegevens te gebruiken zoals hierboven beschreven of om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen.
 
Wanneer uw persoonlijke informatie wordt verwerkt met uw toestemming (bijv. Voor marketingdoeleinden), wordt dergelijke persoonlijke informatie bewaard totdat u de toestemming voor dergelijke verwerking intrekt of totdat de wettelijk voorgeschreven tijdslimiet is bereikt.

Uw rechten, hoe u kopieën kunt krijgen van de informatie die we hebben verzameld of hoe u deze kunt wijzigen en hoe u een klacht kunt indienen
 
U kunt details opvragen van de persoonlijke informatie die we over u bewaren onder de wetgeving inzake gegevensbescherming. Als u een van de hieronder beschreven rechten wilt uitoefenen, neem dan rechtstreeks contact op met uw gegevensbeheerder, waarvan u de details hier kunt vinden.
 
U kunt zich verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens als er legitieme gronden zijn om dit te doen, als er voor ons geen wettelijke verplichting is om deze verwerking uit te voeren en op voorwaarde dat dit recht van verzet niet is uitgesloten door een uitdrukkelijke clausule in het machtigingsdocument. deze verwerking. Voor alle duidelijkheid: verwerking voor marketingdoeleinden kan altijd worden verzet.
 
Als u denkt dat enige informatie waarover Isocab By Kingspan beschikt over u onjuist, onvolledig of onjuist wordt verwerkt, schrijf dan naar Isocab By Kingspan en het zal uw verzoek doorgeven aan uw gegevensbeheerder (s), of u kunt rechtstreeks contact opnemen met uw gegevensbeheerder. en het / zij zullen alle informatie verwijderen, blokkeren, corrigeren, bijwerken of stoppen met het verwerken van informatie onder de voorwaarden voorzien door de wet.
 
Waar de informatieverwerking is gebaseerd op uw toestemming, heeft u het recht om die toestemming op elk moment in te trekken.
 
Waar onze verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op het feit dat u toestemming heeft gegeven, of noodzakelijk is voor de uitvoering van een contract met u, kunt u ons verzoeken om u, of een derde, een kopie van uw persoonsgegevens te verstrekken in een gestructureerde vorm. , algemeen gebruikt machinaal leesbaar formaat.
 
Als u een richtlijn wilt maken over de omgang met uw persoonlijke gegevens na uw overlijden, laat het ons weten en wij zullen u verplichten.
 
Als u een klacht wilt indienen over een vermeende schending van de wet, vragen wij u uw klacht schriftelijk naar de desbetreffende Isocab By Kingspan-entiteit te sturen op het adres dat hier wordt vermeld. We zullen reageren op klachten en eventuele rechtsmiddelen implementeren onder de voorwaarden die door de wet zijn bepaald. Los daarvan kunt u te allen tijde een klacht indienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit in het land waarin de Kingspan-entiteit in kwestie is gevestigd, of het land waarin u woont.
 
Veiligheid
 
Isocab By Kingspan doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw informatie veilig is. Om ongeoorloofde toegang of openbaarmaking te voorkomen, hebben we geschikte fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures ingevoerd waar relevant om de informatie die we verzamelen te beschermen en te beveiligen.
 
Als u op enig moment vermoedt of zich bewust wordt van een beveiligingsincident (bijv. Uw wachtwoord voor toegang tot uw geregistreerde account op deze website wordt gestolen of u ontvangt verdachte communicatie van iemand die zich voordoet als een Kingspan / Isocab By Kingspan-medewerker of van een dupe website die beweert aangesloten te zijn bij Isocab By Kingspan of Kingspan), stuur de mededeling dan naar ons door of meld het incident per e-mail aan admin@kingspan.com of schriftelijk aan Isocab by Kingspan - France, ZI de Grande Synthe, 3, Rue Charles Fourier, CS 30142, F-59760 Grande Synthe CEDEX of Isocab by Kingspan - Belgium, Pontstraat 80, Waregem Zone 11B, 8791 Beveren -Leie.
 
Linken naar andere websites
 
Onze website of marketing-e-mailberichten bevatten soms links naar websites van derden waarover wij geen controle hebben. Zodra u onze website / marketing-e-mailbericht heeft verlaten, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van deze websites van derden of de bescherming en privacy van enige informatie die u aan die websites verstrekt. Wees voorzichtig en bekijk de privacyverklaring / het privacybeleid dat van toepassing is op de website in kwestie.
 
 
 
 
Wij maken gebruik van cookies op onze website www.isocab.com . Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken of om uw cookievoorkeuren te wijzigen, bijvoorbeeld om uw toestemming voor het gebruik van bepaalde categoriën van cookies te verwijderen, gelieve onze pagina Cookiebeleid- en beheer te bezoeken.

Gelieve “Akkoord & verzenden” aan te klikken om het gebruik van cookies op onze website te accepteren. Indien u niet klikt op “Akkoord & verzenden” en deze website blijft gebruiken, stemt u in met het gebruik van alle Isocab cookies en cookies van derde partijen om de prestaties te verbeteren alsook de functionaliteit en doelgroep analyses, in overeenstemming met de voorwaarden toegelicht in ons Cookiebeleid- en beheer en wij gaan ervan uit dat u ons Cookiebeleid- en beheer pagina gelezen en begrepen hebt.